Hier vindt u het laatste nieuws over de MOS accountants crossduathlon Etten-Leur editie 4 februari 2018

3 februari 2018 ....

Alles staat klaar voor de wedstrijd van morgen. Parcours ligt er goed bij. Weersvooruitzichten zijn goed. Wel kouder, dus goed aankleden.

30 januari 2018 ....

De voorinschrijving is gesloten. Na-inschrijven kan nog op de wedstrijddag zelf. Dat kan voor de korte of de lange afstand.

27 januari 2018 ....

25 deelnemers aan de parcoursverkenning. Zij zullen op de wedstrijddag enig voordeel hebben van deze test vanwege parcourskennis. Zaterdagmiddag 3 febr is het parcours ook open, behalve het boerenerf en de koeienstal.

21 januari 2018....

Auto’s op 4 febr parkeren op een aangewezen parkeerterrein bij Aspergeboerderij De Santspuij, Zandspui 45.
Voor toeschouwers die van de parkeerplaats liever niet 500 meter naar het wedstrijdterrein lopen is er een busdienst.
Als de wedstrijd bezig is gaat deze pendeldienst ook naar de koeienstal voor de mensen die de wedstrijd daar willen volgen.

16 januari 2018....

Op zaterdag 27 januari a.s. is het ATB parcours van de Mos Accountants crossduathlon Etten-Leur van 13.00 - 15.00 uur open om te verkennen.  De route wordt aangegeven met lintjes en pijlen, ook de koeienstal van de familie Verschuren is open om te testen. Het tempo kan door eenieder zelf bepaald worden, een valhelm is aanbevolen en u neemt deel op eigen risico. Verzamelen / vertrekken vanaf het hondenveldje aan de kruising Hoge Bremberg / Moerdijkse Postbaan Etten-Leur.

14 januari 2018....

Parkeren: de gemeente Etten-Leur geeft GEEN toestemming om te parkeren in de berm van de volgende straten: Zandspui, Hellegatweg, Moerdijkse Postbaan en Hoge Bremberg (doorgang voor hulpdiensten MOET open blijven). De gemeente zal controleren op fout-parkeerders.  Wij hebben een speciaal parkeerterrein geregeld bij Wijnboerderij Santspuy, Zandspui 45 te Etten-Leur, op 400 meter afstand gelegen van de inschrijftent en wisselzone. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars svp....Naast dit parkeerterrein is ook de fietsen-afspuit-lokatie gelegen.

01 januari 2018....

De werkgroep wenst u allen een bijzonder gelukkig en gezond 2018. Sportieve voornemens? Laat ze uitkomen op 4 febr.

We organiseren op 4 febr eveneens over de korte afstand het Etten-Leurs Kampioenschap solo ( m + v )  en duo. Waarom meedoen  ? ==>Smakelijke ereprijzen alsook de eer een jaar lang deze titel te mogen dragen......

21 december 2017....

Op de kortste dag van het jaar 2017 wensen wij alle lezers van deze pagina, alle deelnemers en alle andere belangstellenden een mooi Kerstfeest.
De voorbereidingen voor onze wedstrijd van 4 febr zijn in volle gang en verlopen naar wens.Vergeet niet om voor in te schrijven... scheelt u duiten en scheelt ons extra werk.

29 oktober 2017 ....

De inschrijving is geopend.

1 oktober 2017 ....

De voorbereidingen zijn begonnen. Website is weer up to date.